CBS Marathon Challenge

(in Danish only)

Nydannet maratonhold på CBS vil gerne i kontakt med dig, hvis du vil lave noget temmelig hårdt frivilligt arbejde ved at løbe Copenhagen Marathon den 23. maj.

Martin Clausen læser IB på første år og er en ivrig løber. Efter at have løbet mange halvmaratonløb, tog han sidste år springet ind blandt de mest hårdføre løbere ved at gennemføre Copenhagen Marathon.

På jagt efter frivillige løbere

Nu har Martin startet et CBS-maratonhold med støtte fra CBS Sport. Holdet hedder CBS Sports Marathon Challenge 2010. Foreløbig har han fået sin studiekammerat Tobias Bo Jensen med, men de to håber at mange flere CBS-studerende og -ansatte vil melde sig under fanerne og løbe maraton for et godt formål. Om dette gode formål fortæller Martin:

– Ideen er at få så mange CBS’ere som muligt til at gennemføre Copenhagen Marathon 2010 i holdets sponsorerede T-shirts. Al overskud fra sponsorstøtten gives ubeskåret til et velgørenhedsprojekt, der støtter uddannelse og udvikling i Afrika. I år har vi valgt at pengene skal gives til Wheels of Action – Orphan Games, som er et atletikmesterskab, der afholdes for forældreløse i Tanzania.

Projektet ikke kun for løbere

Det er ikke kun frivillige, der løber maraton, som holdet er ude efter. Hvis du er god til fundraising og til at skaffe sponsorer, er du meget velkommen til at henvende dig, fortæller Martin.

Skal du løbe skal du være i form

Måske er du allerede tilmeldt til Copenhagen Marathon eller måske har du gået i lang tid og drømt om at gennemføre en maraton. Men skal du løbe for holdet forventes det, at du kan gennemføre på under fem timer. Du er derfor nødt til at have noget erfaring med langdistanceløb og være i form på nuværende tidspunkt. Der vil blive afholdt ugentlige træningspas for løberne på CBS’ maratonhold.

Interesseret?

Vil du gøre et hårdt stykke arbejde ved at løbe 42,195 km sammen med 15.000 andre og hjælpe forældreløse i Afrika, kan du kontakte Martin Clausen på macl09ac@student.cbs.dk eller 2395 6891.

(Skrevet af CBS Observer)