CBS Sport søger studentermedhjælper

(the job description is in Danish since we’re looking for a Danish-speaking employee)

CBS Sport søger en ny administrativ medarbejder til jobbet som direktionsassistent. Dine primære arbejdsopgaver i administrationen vil være sparring og assistance med bestyrelsen og direktion, regnskabsføring, vedligeholdelse af databaser, kontakt til organisationens interessenter, myndigheder mfl.

Vi søger en selvstændig, udadvendt og detaljeorienteret medarbejder, som er god til at have mange bolde i luften. Som medarbejder er du med til at præge udviklingen i organisationen og til at markedsføre CBS Sport. En vigtig del af jobbet er kontakten til og styrkelsen af organisationens allerede store netværk af frivillige og studerende.

Dine opgaver bliver blandt andet:

Daglig bogføring og betaling af regninger.
Administrering af kontingentbetalinger.
Udarbejde budgetoversigter til sportsansvarlige og ledelsen.
At være kontaktperson til ledelsen i CBS Sport (heriblandt deltagelse i diverse møder)
At være kontaktperson til de sportsansvarlige i vores 9 sportsgrene.
Besvare og videreformidle henvendelser til klubben fra potentielle og nuværende medlemmer, frivillige, forbund og andre interessenter.
Administration af cbssport.dk og sociale medier i samarbejde med klubbens webmaster.
Indberetning af tilskudsansøgninger.
Bookinger af baner og haller til sportsgrenene og events.
Indkøb af udstyr mm. til sportsgrenene og events.

Vi forventer at du:

Er engageret og kan tage ansvar.
Er udadvendt og positiv.
Er beslutningsdygtig, selvstændig og ansvarsbevidst.
Har erfaring med administrative opgaver.
Har gode engelskkundskaber (både skriftlige såvel som mundtlige).
Er i gang med en videregående uddannelse.
Det er derudover en fordel (men ikke et krav), hvis du har erfaring med frivillige organisationer eller selv har været frivillig. Tillige er det en fordel, hvis du har erfaring med bogføring fra uddannelse eller tidligere job.

Der er tale om en deltids stilling, omkring 10-15 timer om ugen.

Stillingen ønskes besat senest primo november. Venligst send os din ansøgning hurtigst muligt og senest 21. oktober. Samtaler vil blive afholdt løbende. Ansøgninger skal sendes til chairman@cbssport.dk.

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Stine Corlin Christensen på tlf.: 29727394.

Om CBS Sport

CBS Sport er en frivillig sportsforening, bestående af over 500 medlemmer spredt udover 9 forskellige sportsgrene samt frivillige. Vi har de sidste 9 år tilbudt CBS studerende samt andre studerende i hovedstadsområdet forskellige sportsgrene til studentervenlige priser. Læs mere om CBS Sport og vores værdier på vores hjemmeside: www.cbssport.dk