Handball Women 2 is rocking Amager!

CBS Sport Handball Women 2 vs. CIK 3

Wednesday June 2 2010

Result: 25 – 14

Player of the match: Nadia ØT

Onsdag d. 2/6 udspillede der sig en sand lækkerbisken af en håndboldkamp i Sundbyhallen på Amager. Opgøret stod mellem smukke CBS 2 og knap så nice CIK 3.
På trods af uforudsete hændelser, der gjorde det umuligt for de ellers top professionelle tøser på CBS 2 at blive 100 % klar til kampstart, var hovederne løftet og alle havde blod på tanden. Og således startede en kick ass kamp i CBS sportens tegn, der sendte CIK 3 fra hjemmebane med en syngende lussing og med endnu et sviende og smertefuldt nederlag til de lækre piger fra Frederiksberg.
Et andet herligt og knap så sjældent syn efterhånden, var det glædesstrålende og let hoverende ansigt på CBS’ træner Maiken, da det gik op for hende at alle hendes spillere havde tænkt sig at deltage mentalt i dagens kamp.
Det resulterede i at spillet var let og legende og med et tempo og en gejst sjælden set vildere, i stort set alle de spændende 50 min. Dette skabte huller i det forsvarsløse CIK 3-defense og da 2. halveg sluttede var alle spillere fra CBS Sport 2 kommet på måltavlen – lige bortset fra svært skadede Emilie, der var blevet udsat for en kæmpe svinestreg og havde forstuvet fingeren.

Dagens mål blev scoret af Lyng, som efter en hård kamp mod Natja om bolden, fik affyret en skruebold der listede sig ind over sagesløse CIK 3-målmandens arm og direkte i nettet. Vi siger way to go her fra redaktionen!!

Opgøret sluttede 25-14 og sendte CBS Sport 2 videre i sommer-turneringen med solskin og endnu en velfortjent sejr. Vi kan ikke få hænderne ned!

Written by Nadia Ø