Special Lecture @ CBS

This Special Lecture @ CBS will be in Danish only.

Kom til foredrag med håndboldlegende, Lars Christiansen og DJØF

Eksamenstiden er tæt på og måske din motivation kan bruge et boost?
CBS Sport og DJØF vil gerne hjælpe med en massiv motivationsindsprøjtning og vi er derfor stolte af at kunne invitere CBS Studerende til et underholdende og motiverende foredrag med tidligere håndboldspiller og Europamester, Lars Christiansen.

Igennem sin store karriere, har Lars sat sit præg på dansk såvel som international håndbold. I mere end 20 år har Lars været professionel håndboldspiller, og været den foretrukne spiller på venstrefløjen på landsholdet, i Flensborg Handewitt og senest i Kolding IF.
Lars kan bryste sig med sine 1503 mål, og derved sætte sig som den spiller, der har scoret flest mål på landsholdet.
Lars er den spiller, der har været kendt for altid at have overskud og tage sig tid til sine fans, uanset hvor han er kommet frem. Sammen med hans mange flotte præstationer har dette gjort ham til en yderst vellidt, feteret og ikke mindst respekteret personlighed både på og udenfor banen.

Til foredraget vil Lars fortælle om, hvordan vi, når vi løber ind i perioder, hvor glæden og motivationen er længere væk, kan holde motivationen i top og skabe mere glæde i hverdagen, samt hvorfor frivillighed også er vigtigt for ham. Med sine egne oplevelser som individuel spiller på stærke hold, fortæller Lars om vigtigheden af at tage ansvar for sin egen motivation og glæde i dagligdagen. Derudover vil Lars også fortælle om hvorfor han har valgt at være frivillig og hvorfor det nytter noget, at gøre en frivillig indsats. Derefter kommer Mads Højmark Jensen med et stærkt oplæg, som giver dig viden og redskaber til kompetenceafklaring om f.eks. frivilligt engagement.

Tid og sted: Tirsdag d. 3. maj på Solbjerg Plads 3, SP216

Program

Kl. 16.00 Velkomst
Kl. 16.10 Motivation og frivillighed ved Lars Christiansen
Kl. 17.50 Pause
Kl. 18.00 Hvordan kan du bruge dine kompetencer fra frivilligt arbejde ved DJØF
Kl. 19.00 Networking + øl, drikkevarer og snacks

I DJØF og CBS Sport glæder vi os til at se dig til en inspirerende og lærerig eftermiddag.
OBS: Der er et begrænset antal pladser til eventet. Du tilmelder dig HER.

Spred rygtet via Facebook.

CBS Sport – CBS’ Most Active!