Special Lecture @ CBS – ‘Reputation recovery’ i praksis!

Dato: Onsdag d. 9. april 2014

  • Tid: 15:20
  • Sted: Danske Bank Auditoriet på Solbjerg Plads (SP201)
  • Sprog: Dansk
  • Tilmeld: Klik her

Kom med i maskinrummet hos Danske Bank og mød Kim Larsen, Head of Group External Affairs

Engang var Danske Bank en af de absolut mest beundrede virksomheder, men de seneste år har landets største bank været en af de allermest udskældte. Hvordan skete det? Hvad gør banken for at komme tilbage? Kan det overhovedet lade sig gøre?

Kom og mød en af landets mest erfarne krisekommunikationseksperter, Kim Larsen, First Vice President og Head of Group External Relations fortælle hvordan Danske Bank arbejder med kommunikation og public affairs i praksis. Før Kim Larsen blev rådgiver for Danske Banks topledelse var han adm. direktør for den internationale konsulentvirksomhed Burson-Marstellers danske afdeling og rådgiver for en række store danske og internationale virksomheder.

Hvornår: Onsdag den 9. april kl 15.20 i Danske Bank Auditoriet på Solbjerg Plads (SP201)

Tilmelding kræves og kan gøres gratis HER

Følg også med på facebook-eventet


 

Arrangementet er en en del af CBS Sports samarbejde med Danske Banks lokalafdeling på Frederiksberg, der er vores hovedsponsor og som hvert år uddeler en pris til en frivillig i CBS Sport, som gør en ekstra stor indsats.

Sidste års spændende arrangement om fodboldøkonomi var med marketingdirektøren fra FCK og den kendte fodboldøkonom, Jesper Jørgensen, som gæstetalere. Der var mere end 100 tilhørere og mange sad med notesblokken fremme for at fange guldkornene.